Наш Instagram: @hostel_cuep_

Гордістю ВСП «Фахового коледжу управління, економіки і права ПДАА» є гуртожиток. Поблизу річки Ворскли, в одному із чарівних куточків Полтави розмістилася його велична споруда. Дев’ятиповерхова красуня стала справжньою домівкою для 435 студентів коледжу

 20200421_121007-01

На першому поверсі гуртожитку знаходяться адміністративні приміщення, перукарня, душові кімнати, кімнати для приїжджих, Дзеркальний  зал.

 viber imageАМС

На кожному поверсі знаходиться 12 житлових секцій. У кожній секції є туалет , умивальник та 2 кімнати, які забезпечені необхідним твердим і м’яким інвентарем. Одна кімната розрахована на проживання 3-х – 4-х осіб.  Інша – двомісна. У двомісній кімнаті проживають активні учасники громадського життя коледжу, художньої самодіяльності, спортсмени, відмінники навчання та студенти пільгових категорій.   На поверхах обладнано по дві кухні – їдальні з  електроплитами та кухонними столами.

 У гуртожитку створені добрі умови для навчання, проживання та відпочинку. В одному із переходів знаходиться кімнати самопідготовки, де студенти готуються до занять. У період екзаменаційних сесій у залі в наявності література, з окремих предметів та посібники. Під час чергування викладачів студенти отримують тут консультації та рекомендації з вивчення тих чи інших предметів. При бажанні тут можна переглянути новини, ознайомитися з інформаційно-пізнавальними передачами і просто в тиші почитати літературу та переглянути журнали.

 IMG-28674cc5915fdb49a4552b87e9bfa4f1-V

За ініціативою студентів у гуртожитку було збудовано дискоклуб «Ритм», який став улюбленим місцем відпочинку наших мешканців. Тут проходять івенти, вечори на рівні груп, факультетів, зустрічі з відомими людьми Полтавщини, артистами театру, філармонії та бардами. У залі проводяться заняття гуртків художньої самодіяльності. Щомісяця студентська рада організовує дискотеки, для проведення якої закуплена сучасна музична апаратура.

Донести до кожного студента тепло родинного вогнища, допомагають клуби «Смак», «Школа виживання», та «Молода сім’я», які працюють у гуртожитку. Вони створені з урахуванням вікових особливостей, смаків та нахилів студентів. Керівництво роботою клубів здійснюється вихователями, а роботу планують і організовують старости разом з членами клубу.

Відповідно до плану  роботи проходять різноманітні за змістом заходи. На засіданнях студенти набувають як практичних навичок та вмінь, так і теоретичних знань: як стати гарною господинею, як приймати гостей, що приготувати; секрети нашої зовнішності, правил поведінки в суспільстві, оволодіння навичками перших кроків в сімейному житті.

viber imageюжьлдт

Формуванню здорового способу життя наших студентів сприяє те, що на базі гуртожитку працюють спортивні секції  та гуртки. Для цього у  облаштовано кімнату  настільного тенісу, тренажерний зал, спортивний майдачник, де студенти можуть спортивно розвитися і загартовуватися

Вони працюють до 20 години. Тут проходять дружні спортивні змагання між студентами груп, відділень, поверхів.

 viber imageлдргоп

Ініціатором і організатором проведення заходів у гуртожитку є студентська рада, яка діє на підставі Положення про студентський гуртожиток, яке розглянуто на загальних зборах студентів. Координують і спрямовують роботу ради вихователі.

37

Засідання ради гуртожитку проводиться щотижня. У своїй роботі рада гуртожитку велику увагу приділяє дотриманню студентами правил проживання та поліпшення житлово-побутових умов студентів, організовує рейди перевірки, санітарні дні та тижні благоустрою, чергування на поверхах і кухнях,  впорядкування території. З метою поліпшення побутових умов на засіданнях ради заслуховуються повідомлення старост поверхів, секцій , розглядаються порушники дисципліни. Щорічно проводиться конкурс на кращу кімнату. Ось кращі з них:

1 2

Студентське життя – це один з найпрекрасніших періодів в житті людини, і ми намагаємось, щоб ці роки надовго запам’яталися нашим студентам, щоб у нас вони відчули себе не гостями, а господарями, учасниками як навчального так і виховного процесу.  Запрошуємо і Вас приїздити до Полтави та побувати у студентському гуртожитку ВСП «Фахового коледжу управління, економіки і права ПДАА»

20200420_191913-01

Студентське життя – це один з найпрекрасніших періодів в житті людини, і ми намагаємось, щоб ці роки надовго запам’яталися нашим студентам, щоб у нас вони відчули себе не гостями, а господарями, учасниками як навчального так і виховного процесу.  Запрошуємо і Вас приїздити до Полтави та побувати у студентському гуртожитку ВСП «Фахового коледжу управління, економіки і права ПДАА»